Honda BR-V Prestige Head Unit Update Firmware (DWYOR!)

Dear all, eventually one of BRaVer‘s member got copy of Honda BR-V Prestige head unit updated firmware. One I know that this firmware will allow head unit to display movie while parking brake is lowered (or you can follow my alternate DIY here). Oh ya, the head unit is Panasonic with Nanoe, don’t know exaclty the P/N.

Before flashing the firmware, please do read your head unit manual carefully! For no hazzles, just go to nearest Honda service and ask for free firmware upgrade.

Warning: do with your own risk! Download the firmware here.

Note: Don’t ask me how to do it because my Panasonic head unit is replaced already.

11 thoughts on “Honda BR-V Prestige Head Unit Update Firmware (DWYOR!)”

  1. Firmware-nya mantap oom. Software Panasonic ane sekarang jadi versi 6 dan bisa nonton video meskipun mobil sedang jalan.

      1. Adhi Widjajanto

        Maaf Om Nur saya tidak tahu caranya, seperti yang sudah saya sebut di blog karena head unitnya sudah saya ganti.

    1. Na ini, saya ga sempat update Om, HU nya udah saya pindah ke mobil bokap. Mending bawa ke BeRes Honda aja gratis kok updatenya.

  2. Om kalau update firmware yg HU panasonic model floating gimana om? Yg brv prestige old kok gak ada menu miracast nya ya? Padahal sama persis tipe HU nya dengan yg dipakai di HRV SE… Apakah bisa update juga tu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.